Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті очікується підвищення рівня води в річках

На Закарпатті очікується підвищення рівня води в річкахПротягом вихідних суботи та неділі 3-4 лютого вода в річках басейну Прип'яті може піднятися до 50 сантиметрів. Значно більший підйом води очікується у гірській місцевості. 

Про це попереджає прес-служба ДСНС.

"За даними Укргідрометцентру, 3-4 лютого на річках басейну Прип'яті продовжуватимуться підйоми рівня води на 0,1-0,5 м та збільшення шару води на заплавах. Подальше руйнування льодового покриву з можливим різким коливанням рівня води", - йдеться у повідомленні. 

Що стосується річок Сяну та Дністра у Львівській та Івано-Франківській областях, а також Прута та Сірету, то рівень вода може піднятися від 30 сантиметрів до одного метра. 

Річки Закарпаття можуть піднятися на метр або півтора, Уж, Стара та Латориця - до двох метрів. Вода у нижній течії річки Боржава, ймовірно, підніметься до 2,5 метра.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: