Вхiд на сайт
Авторизацiя

Школи Мукачівщини йдуть на карантин

Школи Мукачівщини йдуть на карантин
Також заборонено проведення масових заходів для дітей у закладах мистецтва та культури. У Мукачеві призупинили навчання школи, НВК, позашкільні заклади та два садочки. Про карантин повідомили в місцевому Управлінні освіти, молоді та спорту.

"Враховуючи ріст захворюваності серед дітей міста на грип та ГРВІ, щоденне збільшення кількості дітей по хворобі у закладах освіти призипинено навчально-виховний процес у закладах загальної середньої освіти та дошкільних підрозділах НВК, закладах позашкільної освіти та ДНЗ 16, 29 з 2 по 11 лютого", - йдеться у повідомленні Управління освіти, молоді та спорту на сторінці в соцмережі Фейсбук.

Також зазначається, що заборонено проведення масових заходів для дітей у закладах мистецтва та культури. Інші ДНЗ працюватимуть у звичайному режимі.

Нагадаємо, в школах Хуста оголосили карантин до 16 лютого.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: