Вхiд на сайт
Авторизацiя

Найгірше позаду: з'явилася позитивна інформація про стан Євгенії Власової

Найгірше позаду: з'явилася позитивна інформація про стан Євгенії Власової
Відома українська співачка Євгенія Власова, за життя якої в листопаді 2017 року боролися лікарі-реаніматологи, відчуває себе набагато краще.

Про це розповіла ведуча передачі "Світське життя" Катя Осадча в соцмережі Instagram.

"Вісім років тому співачка Євгенія Власова подолала складне онкологічне захворювання, а в кінці минулого року співачка знову опинилася в лікарні. Реаніматологи зуміли запобігти випадкові рецидиву. Зараз найгірше позаду, Євгенія вже вдома, на реабілітації", - сказано в повідомленні.

Найгірше позаду: з'явилася позитивна інформація про стан Євгенії Власової

У зв'язку з ускладненнями, які виникли через хірургічне втручання, останнім часом Євгенія абсолютно не покидала будинок. Зараз вона проходить тривалу реабілітацію після операції.

Незважаючи на всі складнощі, Власова зазначила, що її самопочуття помітно покращилося, вона відчуває себе більш спокійно та частіше стала посміхатися.

Нагадаємо, у кінці листопада Євгенія Власова опинилася в лікарні з важким діагнозом. Співачці зробили чотири операції.
Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: