Вхiд на сайт
Авторизацiя

Понад 19 мільйонів гривень зекономила у 2017 році Ужгородська міська рада завдяки системі ProZorro

Понад 19 мільйонів гривень зекономила у 2017 році Ужгородська міська рада завдяки системі ProZorro
За 2017 рік розпорядниками бюджетних коштів, комунальними закладами, установами та підприємствами міської ради в системі публічних закупівель ProZorro проведено 1144 закупівлі товарів, робіт і послуг за бюджетні кошти та кошти підприємств на загальну суму 441 млн. 157 тис. 527 грн.

Із них конкурентними процедурами (відкриті торги та допорогові процедури) проведено 392 закупівлі на загальну суму 256 млн. 719 тис. 778 грн.

У результаті проведення в системі ProZorro конкурентних процедур зекономлено 19 млн. 416 тис. 238 грн.

На електронних площадках в системі електронних публічних закупівель ProZorro зареєстровано 57 розпорядників бюджетних коштів Ужгородської міської ради, в тому числі головні розпорядники коштів, комунальні заклади, установи та підприємства Ужгородської міської ради, - повідомляють в Ужгородській міській раді.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: