Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція розшукала трьох безвісти зниклих закарпатців

Поліція розшукала трьох безвісти зниклих закарпатців
Ужгородська поліція розшукала двох місцевих мешканців, про зникнення яких заявили їх рідні.

Впродовж доби поліцейські встановили місце знаходження 23-річної жінки, із заявою про зникнення якої до поліції звернувся мешканець Ужгорода. Чоловік повідомив, що його дружина пішла на роботу та додому не повернулася. Розшукали жінку в її подруги.

Також поліцейські встановили місце знаходження і 42-річного ужгородця, котрий пішов з дому у невідомому напрямку і два дні не виходив на зв’язок з дружиною.

Тим часом мукачівська поліція розшукала зниклого 32-річного місцевого мешканця. Про зникнення мукачівця вчора, 30 січня, до поліції заявив його батько. Зі слів заявника, його син тиждень, як пішов з дому і не повернувся. Чоловіка оперативно розшукали того ж дня працівники слідчо-оперативної групи. Виявилося, що той перебував у свого знайомого.

Станом на сьогодні всі розшукані перебувають за місцем свого проживання. Їх життю та здоров’ю нічого не загрожує, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: