Вхiд на сайт
Авторизацiя

Українських водіїв чекають нові правила паркування: тепер покарання буде простішим

Українських водіїв чекають нові правила паркування: тепер покарання буде простішим
Проблеми з паркуванням найгостріше відчуваються у великих містах, мова йде не тільки про центр

Вже на наступному тижні президент Петро Порошенко може підписати закон про нові правила паркування. Штрафувати за порушення зможуть і без присутності водія. Квитанцію просто залишать за двірником на лобовому склі.

З'ясовувати стосунки з порушниками патрульним доводиться щодня. Кажуть – більшості вистачає попередження. Штрафи виписують лише тим, хто паркується в другому ряду або заважає руху транспорту. Таких в Україні за минулий рік було 124 тисячі.

У департаменті патрульної поліції запевняють, ця боротьба забирає більшу частину робочого часу. Але навіть його – недостатньо.

Проблеми з паркуванням найгостріше відчуваються у великих містах. І мова йде не тільки про центр. Наприклад, тут, на околиці Києва, на вулиці Урлівській, дві з чотирьох смуг зайняті припаркованими автомобілями. А значить – пробки в годину пік просто неминучі.

Сьогодні тільки в столиці офіційно зареєстровано мільйон двісті тисяч авто. А ось місць для паркування – всього тридцять шість тисяч. Решта стають де завгодно. І покарати їх практично неможливо. Якщо порушник вже не за кермом, оштрафувати його не можна. Але все зміниться. Як тільки закон про реформування сфери паркування вступить в силу. Розробники нових правил називають їх ледь не революційними.



Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: