Вхiд на сайт
Авторизацiя

Як пережити унікальне криваве затемнення 31 січня

Три унікальні астрономічні явища — місячне затемнення, Супермісяць і блакитний Місяць відбудуться 31 січня. До того ж це затемнення буде ще й кривавим. Але про все — по порядку.
Як пережити унікальне криваве затемнення 31 січня

Місячне затемнення 31 січня буде повним, тобто Місяць потрапить у тінь Землі повністю — упродовж цілих 77 хвилин сонячне проміння не потраплятиме на його поверхню. Оскільки це затемнення повне, поверхня Місяця стане темно-червоною, проте саме світило не зникне, — так і утворюється ефект кривавого Місяця. Пік затемнення припаде на 15:30 за Києвом.

Чому це затемнення — із "блакитним" місяцем? Тут усе просто — якщо протягом одного календарного місяця на небі можна спостерігати дві повні, то другий повний місяць називається "блакитним". Це така собі калька з англійської мови: "під блакитним місяцем", — саме так кажуть про події, які відбуваються украй рідко, на кшталт нашого "як рак на горі свисне". Очікувати, що місяць, окрім криваво-багряного, буде ще й блакитним — не варто, адже йдеться про частотність явища, а не про колір небесного світила.

А ось Супермісяць, який зійде на небі 31 січня — це астрономічне явище, момент найбільшого зближення Місяця і Землі. Саме завдяки цьому земляни зможуть помилувати більшим розміром місячного диска, ніж зазвичай.

Кожне з цих явищ і так унікальне по-своєму, але одночасно вони стаються вкрай рідко. Востаннє таке траплялось 30 грудня 1982 року у Східній півкулі та 31 березня 1866 року — у Західній.

Помилуватися таким унікальним місячним затемненням можна буде в Азії, Австралії, Європі та Північній Америці. Щоправда, в Україні можна буде побачити лише пізні фази затемнення і лише за сприятливої погоди.

А тепер до порад езотеричних, які дадуть вам змогу краще пережити цей унікальний період коридору затемнень, який розпочнеться кривавим "блакитним" Супермісяцем. 

Кожне з цих явищ і так унікальне по-своєму, але одночасно вони стаються вкрай рідко
Цього дня дуже легко позбавитися від минулого, бо місячні затемнення підбивають підсумки певних періодів у житті людини. Супермісяць — це чудовий час, щоб зазирнути всередину себе, знайти свої страхи та комплекси й поборотися із ними.

Перший крок до морального видужання під час затемнення — усвідомлення. Саме це усвідомлення допоможе рухатися далі, без старих зв’язків, що наче валіза без ручки, яку далі тягнути важко.

Скористайтеся можливостями медитацій. Оскільки одна із тем нинішнього затемнення — любов, то добре медитувати, тримаючи у руці або покласти поруч гранат, рубін, бурштин, цитрин чи хризоліт.

Оскільки затемнення та інші астрологічні явища роблять завісу між світами тонкою, то будь-які ворожіння у цей період будуть досить точними. Але самостійно результати ворожіння у життя не втіляться, будьте готові після коридору затемнень сконцентруватися і діяти — перемоги треба здобувати.

Можна влаштувати ритуали, які пов’язані з коханням. Наприклад, є такий ритуал. На папірці напишіть три якості вашого ідеального коханого, прив’яжіть папірець червоною стрічкою до яблука, а сам фрукт викиньте у лісі або парку. Коли зернятка яблука проростуть, не виключено, що ви зустрінете потрібну вам людину. Але сидіти край віконечка й очікувати принца на білому коні, який врятує вас від сірих буднів, не варто. Все — тільки у ваших руках.

Не дивуйтеся, якщо під час місячного затемнення ви станете дратівливими та неврівноваженими, адже під час Супермісяця на перше місячне виходять наші давні тваринні інстинкти, а тому ми стаємо не в захваті від суспільних норм, звичаїв та правил.

Хочете приборкати дику природу під час місячного затемнення — мерщій у душ або до ванни з ефірними оліями, щоб охолодити гарячу голову і не наробити дурниць, про які після завершення коридору затемнень ви шкодуватиме ще ой, як довго. Загалом вважається, що будь-які терапії, які пов’язані із підсвідомим, в цей період будуть досить ризиковими, але якщо ви не боїтесь духовної "дикості", то вперед. Особливо затемнення піде на користь тим людям, які мають справу із духовними практиками.

Варто врахувати, що під час такого унікального місячного затемнення домашні тварини можуть поводитися неадекватно, — поставтеся до цього із розумінням, адже ними просто керуватимуть інстинкти.

Якщо ж ви під час кривавого "блакитного" Супермісяця не впораєтесь із відсіканням минулого, воно може постукати у ваші двері через півроку. Саме стільки, за твердженням деяких астрологів, може тривати вплив місячного затемнення. Проте, нагадую, що найсильнішим вплив місячного затемнення буде протягом трьох днів до і після затемнення.

Джерело: ТСН


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: