Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Мукачеві у чоловіка вкрали телефон, який він залишив без нагляду в кафе

В Мукачеві у чоловіка вкрали телефон, який він залишив без нагляду в кафе
Співробітники кримінальної поліції встановили особу мукачівця, який скоїв крадіжку мобільного телефону. Крадену річ правоохоронці вилучили, за даним фактом відкрито кримінальне провадження

З повідомленням про крадіжку до мукачівських правоохоронців звернувся місцевий мешканець. Заявник повідомив, що у нього зник мобільний телефон, який він залишив на столі у місцевому кафе. Вартість викраденого потерпілий оцінив у 2 тисячі гривень.

В ході оперативно-розшукових заходів мукачівські правоохоронці встановили особу, що підозрюється у скоєнні цієї крадіжки. Ним виявився 29-річний мукачівець. Поліцейські з'ясували, що потерпілий разом з ним зайшли до місцевого кафе. Допоки мукачівець на кілька хвилин відлучився, чоловік викрав чужу річ.

Мобільний телефон крадій встиг продати, поліцейські вилучили його від третьої особи.

За фактом крадіжки триває досудове розслідування. В діях мукачівця вбачається склад злочину, згідно ч. 1 статті 185 Кримінального кодексу України, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

В Мукачеві у чоловіка вкрали телефон, який він залишив без нагляду в кафе



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: