Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді поліція розшукувала зниклу жінку та учасника АТО

В Ужгороді поліція розшукувала зниклу жінку та учасника АТО
Правоохоронці Ужгорода за минулу добу отримали два повідомлення про зникнення жителів обласного центру Закарпаття, в обох випадках розшукуваних швидко відшукали.

Перша заява про зникнення дружини до поліції надійшла від мешканця Ужгорода. Чоловік повідомив, що вранці його 25-річна дружина пішла на роботу, увечері виходила на зв'язок по телефону, але додому не повернулася.

Правоохоронці розпочали пошуки зниклої і станом на сьогодні жінку розшукали. Тепер вона перебуває за місцем свого проживання. Її життю та здоров'ю нічого не загрожує.

В іншому випадку поліція оперативно спрацювала у пошуках учасника АТО, котрий 27 січня пішов з дому у невідомому напрямку і не виходив на зв‘язок з рідними. Про зникнення 42-річного чоловіка до поліції заявила його сестра. Вживши ряд оперативних заходів, поліції вдалося розшукати чоловіка.

Станом на тепер його місце знаходження встановили, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: