Вхiд на сайт
Авторизацiя

Смертельна автоаварія на Ужгородщині: загинув пішохід

Смертельна автоаварія на Ужгородщині: загинув пішохід
Поліція наразі з'ясовує всі обставини трагічної дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася сьогодні в Ужгородському районі.

Правоохоронці з‘ясовують причини дорожньо-транспортної пригоди на трасі «Київ-Чоп», у результаті якої загинув пішохід. За фактом ДТП, поліція відкрила кримінальне провадження

Слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області з‘ясовують обставини автопригоди на межі Ужгородського та Мукачівського району. У результаті аварії поблизу села Дубрівка загинув пішохід.

Як з‘ясували правоохоронці, трагічний інцидент трапився сьогодні, 29 січня, вранці. На відрізку автотраси «Київ-Чоп», поблизу села Дубрівка, на Ужгородщині, трапилася аварія у результаті якої загинув 56-річний житель Мукачівщини.
Слідчі встановили, що у момент наїзду на нього вантажного автомобіля «ГАЗ», під керуванням 56-річного мешканця Мукачівщини, чоловік перебігав дорогу у невстановленому місці. В результаті отриманих травм, потерпілий помер на місці аварії.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України,тобто,порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого. Слідство у справі триває, передає відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: