Вхiд на сайт
Авторизацiя

Протягом доби рятувальники ліквідували загорання у двох надвірних спорудах (ФОТО)

Протягом доби рятувальники ліквідували загорання у двох надвірних спорудах (ФОТО)
28 січня о 13:31 до Служби порятунку «101» повідомили про загорання господарської будівлі (сарай) на вулиці Богдана Хмельницького, що в м. Берегово. Над ліквідацією працювали вогнеборці 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегово. Рятувальники о 13:40 локалізували пожежу та повністю ліквідували о 14:35.

Вогонь пошкодив дерев’яне перекриття та стіни споруди, а також речі домашнього вжитку.

Інше повідомлення надійшло о 20:20 того ж дня до виноградівських рятувальників. Горіла надвірна споруда (хлів), на вулиці Миру у с. Чепа. На місце пожежі, у складі одного відділення, прибули рятувальники 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів. Вже о 21:02 пожежу було локалізовано, а о 22:04 вогнеборці повністю приборкали полум’я. Тут, частину хліву вдалося врятувати від знищення, але вогонь встиг пошкодити дерев’яне перекриття на площі близько 10 кв. м та знищити його на площі близько 12 кв. м.

Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає. Причини та збитки встановлюються відповідними службами, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

Протягом доби рятувальники ліквідували загорання у двох надвірних спорудах (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: