Вхiд на сайт
Авторизацiя

Цього року на протипаводковий захист Вільхівки виділять 10 мільйонів гривень

Цього року на протипаводковий захист Вільхівки виділять 10 мільйонів гривень
У ході робочої поїздки до Києва Геннадій Москаль провів ряд зустрічей у Міністерстві економічного розвитку і торгівлі, Службі автомобільних доріг та Державному агентстві водних ресурсів.

Головні теми, що обговорювалися, – захист проектів із ремонту доріг та виділення коштів із Резервного фонду на ліквідацію наслідків грудневого паводка.

– За результатами цих зустрічей, зокрема, домовлено, що в 2018р. Закарпаття отримає 10 мільйонів гривень на будівництво та реконструкцію дамб, а також розчистку русла р.Боржава поблизу с.Вільхівка Іршавського району, – повідомляє Г.Москаль. – Саме це село найбільше постраждало від минулорічного грудневого паводка. Роботи, які будуть проведені на Боржаві, зміцнять захист Вільхівки від подальших паводків, які тут виникають іноді по два рази щороку.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: