Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді обікрали мінімаркет

В Ужгороді обікрали мінімаркетЗа минулі 24 години поліцейські Закарпаття розкрили три крадіжки в Тячівському, Іршавському районах та обласному центрі Закарпаття.

Співробітники Тячівського відділу поліції розшукали чоловіка, який завдав збитків приватному підприємству на 150 тисяч гривень. На лінію «102» надійшло повідомлення про крадіжку в Тячеві. Заявник розповів, що невідомі пошкодили вікно на складі магазину та викрали виручку і ноутбук. Поліція встановила, що магазин обікрав 42-річний тячівець, який вже мав судимості за крадіжку, шахрайство, підроблення грошей та документів.

Співробітники Іршавського відділення поліції спіймали 21-річного жителя села Собатино, який проник в один із будинків райцентру та викрав звідти гроші. Речовий доказ у нього вилучили.

Поліція Ужгорода розкрила крадіжку камери відеоспостереження з місцевого мінімаркету. Правоохоронці встановили, що магазин обікрав 28-річний місцевий мешканець, який вже мав судимість за майновий злочин.

За всіма фактами розпочаті кримінальні провадження за ст. 185 ККУ, тобто крадіжка.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: