Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатська поліція наголошує на необхідності дотримання правил безпеки під час обігріву помешкань

Закарпатська поліція наголошує на необхідності дотримання правил безпеки під час обігріву помешкань
Правоохоронці закликають громадян бути обачними під час використання камінів чи інших обігрівачів, а у випадку надзвичайних ситуацій – одразу інформувати рятувальників

Протягом останньої доби на Закарпатті у результаті пожеж загинули троє осіб. За цими фактами поліція розпочала слідство. Правоохоронці встановлюють обставини загибелі трьох закарпатців.
Трагічні випадки зафіксовані у Чопі та Ужгороді. Правоохоронці опрацьовують усі версії інцидентів, та не виключають того, що загорання могли трапитись у результаті необачного поводження громадян з приладами для обігріву помешкань.
Зважаючи на погіршення погодних умов та настання холодів, люди почали активніше використовувати електричні прилади для обігріву своїх осель. Неправильне поводження з ними могло спровокувати загорання, у результаті яких і трапилися ці трагічні інциденти.
Аби убезпечити себе від непоправних наслідків, правоохоронці закликають громадян дотримуватись правил безпеки під час використання обігрівачів, бути уважними та обережними у користуванні газом, печами та камінами. Якщо ж уникнути проблеми не вдалося, негайно інформуйте про це рятувальників та поліцію.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: