Вхiд на сайт
Авторизацiя

За останню добу закарпатська поліція розкрила чотири злочини

За останню добу закарпатська поліція розкрила чотири злочини
За добу закарпатські правоохоронці, окрім ряду інших кримінальних та адміністративних правопорушень, розкрили чотири злочини, пов'язані зі заволодінням чужим майном

Кримінальна поліція Ужгорода затримала 51-річного місцевого жителя за підозрою у скоєнні ним крадіжки жіночої сумки з грошима. Цей чоловік неодноразово судимий за скоєння злочинів. Слідчі за даним фактом розпочали кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка.

Поліція Ужгородського району за добу розкрила дві крадіжки. Так, правоохоронці встановили співмешканців, які викрали з навчального закладу, що у селі Часлівці, два ноутбуки. Підозрюваними у цій крадіжці виявилися 35-річний чоловік та його 25-річна співмешканка. У ході слідства було встановлено, що молоді люди зайшли до школи, скориставшись відсутністю учнів та вчителя в класі, викрали звідти два ноутбуки. Крадене держмайно ужгородці одразу ж продали. Разом з тим, розшуківці встановили, що окрім зазначеної крадіжки, чоловік скоїв ще одну крадіжку у цьому ж селі, викравши з дворогосподарства місцевого жителя бензопилу. Досудове розслідування у цих справах триває.

Про крадіжку телевізора до поліції Тячева звернувся місцевий житель. Співробітники кримінальної поліції встановили, що до крадіжки причетний 43-річний раніше судимий непрацюючий тячівець. За фактом злочину в поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням.

За всіма фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження та проводиться подальше досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: