Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стрілянина на Закарпатті: чоловік прийшов у шинок з пістолетом (ФОТО)

Стрілянина на Закарпатті: чоловік прийшов у шинок з пістолетом (ФОТО)
У селі Тур’ї Ремети Перечинського району місцевий житель прийшов ввечері у місцевий шинок з пістолетом, з якого стріляв. Стрільця затримала поліція, за даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Учора, 25 січня, ввечері в поліцію Перечинського району надійшло повідомлення з села Тур'ї Ремети. Заявник повідомив про те, що в місцевій корчмі перебуває нетверезий чоловік, який має предмет, схожий на зброю. За словами заявника, перед тим надворі було чутно постріли.

За вказаною адресою прибула група реагування патрульної поліції. В закладі за столиком сиділи двоє молодих чоловіків, в одного з яких правоохоронці вилучили пістолет марки ЕКОL калібру 9 мм., схожий на шумовий, та 13 патронів. Власником зброї виявився 28-річний місцевий житель.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами). Вилучений пістолет направлено на експертизу, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: