Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті п'яний водій збив людину і втік з місця ДТП: опубліковано ФОТО

На Закарпатті п'яний водій збив людину і втік з місця ДТП: опубліковано ФОТО
У селі Рокосово Хустського району автомобіль «Оpеl Sintra» іноземної реєстрації, за кермом якого перебував п’яний місцевий житель, збив велосипедиста. Водій втік з місця пригоди, його розшукала поліція. Потерпілий в реанімації. За даним фактом поліція розпочала розслідування.

Учора, 25 січня, близько 19-ї години в поліцію Хустського району надійшло повідомлення про те, в селі Рокосово невідомий автомобіль здійснив наїзд на пішохода, а водій втік з місця пригоди.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що невідомий автомобіль збив велосипедиста, 51-річного жителя Рокосова. Непритомного чоловіка доставили в реанімацію районної лікарні.

Невдовзі поліція розшукала винуватця ДТП, ним виявився 21-річний житель Рокосова. Як з’ясувалося, молодий водій, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, скоїв наїзд на велосипедиста, який рухався назустріч, автомобілем марки "Оpеl Sіntrа" чеської реєстрації, після чого покинув місце автопригоди.

Водія-втікача освідчили – в нього виявили 1,7 проміле алкоголю. Автомобіль затримали на спецмайданчик поліції Хуста.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Обставини автопригоди з’ясовують слідчі.

Потерпілий з множинними політравмами перебуває в реанімації, інформує поліція області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: