Вхiд на сайт
Авторизацiя

Запасайте воду: до уваги мешканців центру Ужгорода й мікрорайону “Шахта”

Запасайте воду: до уваги мешканців центру Ужгорода й мікрорайону “Шахта”
Завтра зазначені частини обласного центру Закарпаття можуть тимчасово залишитися без водопостачання через ремонтні роботи.

Адміністрація КП "Водоканал м. Ужгород" повідомляє, що завтра, 26 січня, орієнтовно з 10 до 18 години продовжать роботи з підключення новозбудованої водопровідної мережі до існуючих мереж на вулицях Другетів та Шумній.

У зв’язку з цим, на період виконання робіт, буде відсутнє водопостачання у центральній частині міста, в тому числі, на вулицях Шумній, Електрозаводській, Івана Панькевича, Івана Айвазовського, Насипній, Олексія Маресьєва, Адмірала Нахімова, Іллі Бродлаковича, Олександра Фединця, Олександра Столєтова, Івана Сільвая, Івана Фогарашія, Міклоша Берчені, Андрія Бачинського, Другетів, Климента Тімірязєва, Івана Ольбрахта, Устима Кармелюка, Адольфа Добрянського, Острівній, Августина Волошина, Капітульній, Замковій, Панаса Мирного, Підгірній, Корзо, Собранецькій.(до перехрестя з Митною) та площі Корятовича.

Крім того, з пониженим тиском вода подаватиметься на вулицях Івана Анкудінова, Руській, Лесі Українки, Михайла Коцюбинського, Мукачівській і площі Шандора Петефі.

Адміністрація водоканалу рекомендує зробити необхідний запас води.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: