Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Стримуйте апетити": Кабмін заборонив нечувані премії для чиновників

"Стримуйте апетити": Кабмін заборонив нечувані премії для чиновників
Кабінет міністрів України змінив структуру заробітної плати державних службовців, що унеможливить нарахування надмірних премій чиновникам.

Відповідна ініціатива була підтримана на засіданні уряду в четвер, 25 січня.

Зокрема, Кабмін у рамках впровадження реформи держслужби знизив частку додаткових виплат, що в подальшому унеможливить будь-які дискримінаційні дії, зокрема і в питаннях нарахування премій.

"Мова про неможливість чиновників нараховувати собі "нечувані" премії. Йдеться про зміну структури виплати. Треба вгамувати апетити, коли накручують надбавки, - заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

За його словами, говорити про додаткове заохочення можна буде лише після того, як на місцях люди будуть отримувати якісний сервіс від чиновника.

Нагадаємо, раніше НАБУ почало розслідування інформації про величезні премії, які в 2016 році отримали керівники Національного агентства з питань запобігання корупції.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: