Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатця, який вкрав більше 80 тисяч гривень із ресторану, триматимуть під вартою

Закарпатця, який вкрав більше 80 тисяч гривень із ресторану, триматимуть під вартою
За принципової позиції процесуального керівника мешканцю м. Берегово обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою за вчинення крадіжок.

За принципової позиції Берегівської місцевої прокуратури місцевому мешканцю за вчинення епізодичних крадіжок, Берегівським районним судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як повідомили у Берегівській місцевій прокуратурі, 27 грудня 2017 року, мешканець м. Берегово незаконного проник до будинку, звідки викрав золоті вироби на загальну суму майже 112 тис. грн.

Крім цього, 22 січня 2018 року зловмисник, пошкодивши зовнішню обшивку, через вікно проник до одного із ресторанів Берегівського району. Розрізавши металеві дверцята сейфу, за допомогою малої кутової шліфувальної машинки, викрав з нього грошові кошти у сумі понад 83 тис. грн.

Читайте також: На Закарпатті пограбували ресторан: розпиляли сейф і винесли чималу суму грошей (ФОТО)

Довідково: санкцією статті 185 ч.3 КК України передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: