Вхiд на сайт
Авторизацiя

Жінки із Закарпаття намагалися обікрасти кількох людей у Львові

Жінки із Закарпаття намагалися обікрасти кількох людей у Львові
23 січня львівські поліцейські затримали дві групи жінок, які намагалися здійснити крадіжки. Усі затримані - мешканки Закарпаття.

Спершу у жінки в маршрутці з витягли гаманець. Коли потерпіла помітила це, то підозрювані три жінки вийшли та почали тікати. Жінка побігла за ними та викликала поліцію. Екіпаж патрульної поліції виявив осіб, які підпадали під опис, та зупинив. Заявниця їх впізнала та сказала, що писатиме заяву. Всіх учасників події доставили до Галицького відділу поліції та передали слідчим. Їх перевірили в базі даних, усі вони мешканки Закарпатської області.

У другому випадку група з 9 осіб оточила жінку та намагалася викрасти гаманець. Під час цих дій майно постраждалої впало на землю, жінка побачила це та здійняла галас, щоб привернути увагу перехожих. Підозрювані почали втікати, проте їх зупинив патруль. Учасників події доставили до Галицького відділу поліції та передали слідчим. Ці особи також виявилися мешканцями Закарпатської області, як і в раніше згаданому випадку.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: