Вхiд на сайт
Авторизацiя

На завтра синоптики обіцяють до 23° морозу і хуртовини

У середу, 24 січня, холодне повітря охопить майже всю Україну.
На завтра синоптики обіцяють до 23° морозу і хуртовини

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на Укргідрометцентр.

Згідно з прогнозом синоптиків, у середу погоду більшості областей визначатиме гребінь північного антициклону, лише схід і південний схід залишиться в зоні впливу атмосферного фронту, повідомляє Укргідрометцентр.

Зокрема, у східних регіонах, Запорізькій та Херсонській областях уночі помірний, удень невеликий сніг, пориви вітру 15-20 м/с, місцями заметілі, на решті території без опадів.

На дорогах країни ожеледиця. Вітер північний із переходом у західних і північних областях на південний, 5-10 м/с.

Температура вночі 12-17° морозу, на Прикарпатті та півночі Лівобережжя місцями 18-23°, у східних областях і на Закарпатті 7-12° морозу; вдень 5-10°, у більшості західних областей і на крайньому півдні країни 0-5° морозу.

У Києві 24 січня без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північний із переходом на південний, 5-10 м/с. Температура вночі 12-14°, удень 6-8° морозу.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: