Вхiд на сайт
Авторизацiя

З банківської картки ужгородця зникла кругленька сума

З банківської картки ужгородця зникла кругленька сума
У скоєному підозрюють 33-річного чоловіка. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Слідчі Ужгородського міськвідділу поліції встановили особу чоловіка, котрий зняв з банківської картки ужгородця всі гроші

Ужгородські правоохоронці з‘ясовують обставини, за яких потерпілий ужгородець позбувся заощаджень на банківському рахунку. 18 січня з заявою про злочин до поліції звернувся мешканець обласного центру Закарпаття. Чоловік поінформував поліцію, що з його банківського рахунку зникли гроші, у сумі 14 700 гривень.

Правоохоронці розпочали слідство за даним фактом. Слідчі з‘ясували, що до злочинних дій може бути причетний чоловік, котрий у магазині стояв у черзі позаду заявника. Він побачив PIN-код, який вводив потерпілий, а коли той забув картку на касі, крадій у банкоматі, зняв з рахунку усі гроші.

За даним фактом поліція розпочала два провадження за статтями 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка) і 361 (Несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку).

Наразі 33-річному чоловікові повідомили про підозру у скоєнні цих двох правопорушень. Слідчі дії у справах тривають.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: