Вхiд на сайт
Авторизацiя

Яким на Закарпатті є план відбору на військову службу за контрактом на перший квартал 2018-го

Яким на Закарпатті є план відбору на військову службу за контрактом на перший квартал 2018-го
Про це та інше повідомляє прес-служба Закарпатської обласної державної адміністрації. Також у повідомленні йдеться про те, що понад тисячу краян-резервістів торік пройшли військові навчання.

Планові показники з призову область виконала стовідсотково. У 2017 році на навчальних зборах підготували більше двохсот військових оперативного резерву першої черги та близько тисячі – другої. У планах протягом нинішнього року залучити закарпатських резервістів до вдосконалення своїх навичок у трьох десятках військових частин країни. Тож практично майже щомісяця військовозобов’язані області залучатимуться до вишколу різної тривалості, зокрема і з територіальної оборони.

Про це під час брифінгу в Закарпатській ОДА повідомив військовий комісар Закарпатського обласного військового комісаріату Богдан Череміський, звітуючи про роботу військкоматів області за минулий рік. Учасники навчальних зборів не залучаються до антитерористичної операції та інших військових дій на сході України, наголосив полковник.

Близько п’яти тисяч юнаків торік приписали до дільниць районів області, на службу призвали майже чотири з половиною сотні закарпатців. Планове завдання з призову Закарпаття виконало стовідсотково. На строкову військову службу призов здійснюється як до військових частин Збройних Сил України так і до Національної Гвардії, Державної спеціальної служби транспорту. Водночас направлення на службу за контрактом військкомати здійснюють тільки до військових частин Збройних Сил. У 2017 році контракт уклали 475 закарпатців.

«На перший квартал 2018 року для військових комісаріатів області визначено орієнтоване планове завдання по відбору на військову службу за контрактом – 200 осіб», - повідомив Б. Череміський. Загалом за період антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях військові комісаріати області направили для подальшого проходження військової служби за контрактом 1350 закарпатців.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: