Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті втратили орієнтир та заблукали туристи з Швейцарії

На Закарпатті втратили орієнтир та заблукали туристи з Швейцарії
22.01.2018 о 12:35 - до ОКЦ надійшло повідомлення про те, що в районі полонини Крачуняска, Рахівського району, під час катання на лижах втратили орієнтир та заблукали громадяни Швейцарії.

О 14:30 - туристів знайдено поблизу полонини Крачуняска та супроводжено до місця їхнього відпочинку.

Під час супроводу лижників до гірськолижної бази «Драгобрат» було знайдено жителя м. Херсон, який теж заблукав. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучалося ГПРВ смт. Ясіня 6 чол. о/с та 1 од техніки.

22.01.2018 о 18:35 - до ОКЦ надійшло повідомлення про те, що в районі полонини Крачуняска, Рахівського району, під час катання на лижах втратив орієнтир та заблукав мешканець м. Київ.

О 19:45 - туриста знайдено поблизу полонини Крачуняска, та здійснено супровід до місця його відпочинку. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучалося ГПРВ смт. Ясіня 6 чол. о/с та 1 од. техніки, повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: