Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді провели кулінарний майстер-клас для дітей із малозабезпечених родин

В Ужгороді провели кулінарний майстер-клас для дітей із малозабезпечених родин


Творчо-кулінарний майстер-клас для дітей з багатодітних, малозабезпечених, опікунських сімей та сімей з втратою годувальника провели днями у приміщенні благодійного фонду «Карітас-Caritas».

Чарівна Оксана Глинянська, майстриня з випікання імбирних пряників, влаштувала для діток показові навчання, на яких під веселі новорічні мелодії малеча сама виготовляла смаколики. Спочатку маленькі кулінари старанно формували майбутні прянички, потім випікали їх та прикрашали різнокольоровою глазур'ю. Після майстер-класу дітки мали змогу поласувати солодощами, а також отримали різдвяні подарунки від своїх однолітків з Німеччини.

Майстер-клас організували БФ «Карітас-Caritas» спільно з Ужгородським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, - повідомляють в Ужгородській міській раді.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: