Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні з'явилося нове шахрайство з "соціальними картками"

В Україні з'явилося нове шахрайство з "соціальними картками"
В Україні зафіксовано новий вид шахрайства, коли зловмисники, представляючись співробітниками мерії, пропонують людям оформити "соціальні картки знижок", намагаючись отримати доступ до банківського рахунку. Зокрема, подібні афери вже були відзначені в Одесі.

Одеситам запропонували "соціальні картки знижок" до низки магазинів, але при цьому шахраї з'ясовували поточний стан рахунку людини і дані, необхідні для доступу.

Директор департаменту праці та соцполітики одеської мерії Олена Китайська закликала городян бути пильними, а також порадила звертатися до департаменту з усіх питань щодо оформлення соціальної допомоги.

Нагадаємо, останнім часом активізувалися інтернет-шахраї, які все частіше намагаються нажитися на українцях.

Клієнтів інтернет-магазинів в Україні за останній рік стало більше майже на 50%. І поки Національна поліція попереджає українців про афери в інтернеті, вигоду шукає все більша кількість аферистів.

Щоб зменшити ризик натрапити на шахраїв, українцям радять робити покупки на сайті, де вказані посилання на соціальні мережі продавця, а також відгуки попередніх клієнтів.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: