Вхiд на сайт
Авторизацiя

Повертався додому і пропав: безвісти зниклого закарпатця вдалося знайти

Повертався додому і пропав: безвісти зниклого закарпатця вдалося знайти
Співробітники Мукачівського відділення поліції встановили місцезнаходження 32-річного чоловіка. Зараз мукачівець вдома, його життю та здоров'ю нічого не загрожує.

Про зникнення свого чоловіка до поліції заявила мешканка села Драгиня. За словами заявниці, востаннє вона розмовляла з чоловіком 17 січня. На той момент він знаходився на залізничному вокзалі у м.Одеса і мав намір виїжджати потягом до м.Мукачева. З того часу зв`язок з ним був втрачений.

Вже наступного дня після повідомлення до поліції, чоловіка розшукали. В ході перевірок поліцейські з`ясували, що мешканець Мукачівщини, повертаючись додому, загубив свій мобільний телефон, тому з ним не було зв`язку. Нічого загрозливого для життя з ним не трапилося. Зараз розшукуваний перебуває вдома, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: