Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на тиждень: кому зорі обіцяють "джина з пляшки", а кому не слід шкодувати про втрати

Гороскоп на тиждень: кому зорі обіцяють "джина з пляшки", а кому не слід шкодувати про втрати
Традиційний гороскоп на наступний тиждень для всіх знаків зодіаку підготувала астролог Любов Шехматова.

ОВНИ
Якщо ви налаштовані експлуатувати друзів, коханих для задоволення меркантильних бажань, приготуйтеся пожинати гіркі плоди практичного розрахунку. Краще даруйте подарунки! З друзями, колегами, благовірними вас повинні об'єднувати духовні цінності – морально етичний маршрут спільний. Не звертайте, тоді будете шанованими, популярними, станете серцем колективу, що задає імпульс груповим інтересам. Конфронтації уникайте, догоджаючи інтереси оточення, шлюбних супутників. Вони правлять балом. І не смійте йти наперекір або скупитися! У професійній сфері будьте дисципліновані, організовані, якщо вимогливе начальство "закручує гайки", так треба. Зараз не розраховуйте на привілеї, високе заступництво безглузде.

ТЕЛЬЦІ
Шлях на кар'єрний Олімп пролягає через серце шефа, колег, професійну творчість, винахідливість. Прогрес невблаганний, вимагає освоїти інноваційні технології і ви зобов'язані вирватися з полону стандартів, щоб йти в ногу з часом і не опинитися за бортом соціуму. У мистецтві оволодіти симпатіями керівництва, зав'язати панібратські відносини вас також ніхто не повинен обскакати. Тут ви і таємний радник, і душевна відрада, і архіваріус службових секретів. Ваша поведінка має бути зразковою як вдома, так і на роботі, без найменшого прояву амбітного фарсу. Зараз ви на піку шляху, довжиною в рік, проходите тест на реалізацію професійного покликання і зразкового сім'янина. Слідкуйте за зовнішністю, усувайте вади гардероба, дрес-код нині відіграє важливу роль. На співробітників, домочадців, благовірних моліться, без них ви – як нитка без голки.

БЛИЗНЮКИ

Епіцентр динамічних подій – службовий офіс, тут дежавю. Вам можуть підсунути свиню (проблеми спливуть з минулого), скомпрометувати. Втім, це знак, що треба працювати на віддачу (фахівець ви блискучий), не чекаючи миттєвої подяки, і її і бути не може, оскільки ви проходите через вир кармічних ситуацій (виправляйте помилки) і можете розраховувати тільки на претензії. Про втрати не шкодуйте, це примусові пожертвування, відплата прийде пізніше. Наприклад, багато Близнюків можуть стати "сміттєзбиральником" чужих історій. Якщо ж мучить внутрішній біль (образи), терміново знайдіть споріднену душу і серцево поспілкуйтеся, поплачте співрозмовнику (духівник прийде з минулого). Будьте старанні, виконуйте будь-яку роботу з благоговінням, не халтурте, але водночас і не перевантажуйте себе. Тоді боротьба з хронічними болячками завершиться перемогою. У сфері оздоровлення протягом року вдала смуга. Головне не піддаватися хибним тривогам, уникати ризику.

РАКИ
Минуле на порозі вимагає переусвідомлення, пред'являє боргові векселі. Не бійтеся перешкод, труднощів, екстремальних ситуацій, героїчно ризикуйте, сміливим відкриті всі дороги. Ви переживаєте переломний момент, його мета – переплавити накопичений негатив в позитив, щоб кардинально змінити ставлення до життя і людей, викорінити в собі егоїзм, навчитися плідно співпрацювати, ділитися всім, чим багаті. Настав час все переосмислити, реорганізуватися, щоб вийти на новий виток еволюції. У партнерстві інтимна сторона відносин найактуальніша. Особливо там, де союз дихає на ладан через упертість, амбіційність (часто неадекватність) суджених. Думки про розлучення – провокації. Майте на увазі! Стежте, щоб гроші не стали яблуком розбрату між вами та оточуючими.

ЛЕВИ
На порядку денному – професійний імідж. Женіть геть посадові амбіції, приборкайте гонористе "Я"! Воювати з начальством, колегами, благовірними – боротися з собою. Зараз ви в тотальній залежності від їх величності "Реальності", це фатальний магніт. Маневруйте, не випускаючи конфліктного джина з пляшки. Тоді вдасться адаптуватися до змін в соціумі, вирішити професійні проблеми, що зробить вас сильніше, авторитетніше, сприятиме діловій та шлюбній гармонії, реалізації задумів.

ДІВИ
Дбайте про здоров'я, негативне самопочуття свідчить, що ви здебільшого не отримували задоволення від роботи в минулому. Що сприяло тривалим стресам і накопиченню шлаків в організмі. У гонці за збагаченням упустили найцінніше. Зараз потрібні модернізаційні заходи на трудовій ниві, для полегшення праці, де слід позбутися зайвих повноважень, щоб не виснажити тіло і душу. Зараз в перебігу року ваша доленосне завдання – розкривати все таємне, на різноманітних фронтах діяльності, в людських долях. Перебувати в невіданні не можна. Там, де ви з'явилися – все приховане, таємне стає явним. Блискучий розвідник, детектив, слідчий. Будь-яка невідомість – гальмо духовного розвитку. Успіху досягнуть ті, хто йде за натхненням! Змінюйте обстановку, регулярно спілкуйтеся з людьми, випадковий знайомий може стати вашим покровителем, учителем.

ТЕРЕЗИ
Минуле й сьогодення переплелося в один клубок. Любов і дружба теж. Життя б'є ключем. Вичавлюйте від нього те, що хочеться. За максимумом. Дорога ложка до обіду. Ви володієте колосальними діловими навичками, досвідом, тому закопувати ті скарби в землю гріх. Реалізуйте, заробляйте гроші. І діліться. Щедрість, дружелюбність – застава процвітання. Двері людських сердець також гостинно відкриті, завойовуйте симпатії, насолоджуйтеся популярністю, розважайтеся, кохайте. І пам'ятайте: дружба – святе, її не купити ні за які гроші. У шлюбі йдіть на компроміс, партнери оригінальні, непередбачувані, але ця "родзинка" тільки піділлє масла у вогонь взаємних почуттів.

СКОРПІОНИ
Вашу харизму нічим не затьмарити. Хоча акумулятор життєвих сил трохи "сів", кожна крапля сил на вагу золота. Займіться родинними справами, тут місце оптимальної самореалізації, де потрібно стати зразковим сім'янином, надолужити прогалини, вирішити старі проблеми. Інакше двері в майбутнє закриті. Близькі – це найнерозлучніші сердечні друзі. Не провокуйте війну з шлюбними обранцями, діловими партнерами. Розбіжності небезпечні. Тема "батьки-діти", "керівник-підлеглий" найживотрепетніша. Озирніться назад і справедливо з розумінням поставтеся до вимог, критики, претензій. Зрештою останнє слово за вами, де мудрість є найкращим порадником.

СТРІЛЬЦІ
Ви джерело знань, кругозір багатогранний, цікавить все, як ексклюзивна інформація, так і неординарні особистості. І це чудово. Як порозумітися з прагматичними колегами, реалізувати оригінальні ідеї на практиці? Запалюйте творчим ентузіазмом, переконуйте в правильності і перспективності своїх задумів, модернізуйте роботу. Вам потрібно вийти з застою і крокувати в ногу з часом. Таємні Небесні покровителі поруч, але і підступні вороги не дрімають, готові встромити спис в спину. Тримайтеся, після 26 лютого те невразливе зло буде в зоні видимості і з ним стане легше боротися. Спонсорство продовжує бути невід'ємною частиною вашого буття. Запобігти або знешкодити чужу біду – це ваша благодатна сфера дій. Натомість отримаєте ще більше.

КОЗЕРОГИ
Як зійти на олімп особистого щастя, навчитися любити і бути коханими, гармонійно поєднавши духовне і тілесне? Завдання складне, але його можна вирішити. І дружба душ тут є найвищою субстанцією кохання. Станьте цікавим ерудованим співрозмовником обранцеві, здатним задовольнити розумові апетити, і трудіться на віддачу. Завдяки щедрому донорству можете розширити особисту зону впливу до максимальних меж. Сфера "беру-даю" найдинамічніша, пронизана кармічними сюжетами. З радістю позбавляйтеся від того, до чого прикипіли, що звільнить місце для нових енергій. Зараз ваше "депо" переповнене різноманітними творчими і діловими навичками, які саме час конвертувати в матеріальні блага.

ВОДОЛІЇ
Зараз вам відведена роль гравітаційного центру, на якому тримається світобудова. Усередині колосальна сила, яка спрямовує незримою рукою в потрібне русло, щоб гармонізувати траєкторію руху оточення, рідних, близьких, подружжя, соціуму. Події навколо зумовлені і є плодами попередніх напрацювань в сфері партнерства, співпраці, миротворчості. У кожного свій "врожай". Реванш візьмуть "кинуті", принижені свого часу Водолії, які не впали духом. Зараз переходите Рубікон в особистому житті. Належить ухвалити важливе рішення щодо родини, шлюбу, де досягли апогею відносин. Події останнього часу протестують ваше вміння на створення ідилії "інь-янь" в партнерстві. У кар'єрі, бізнесі, вирують важливі події. Пік професійного злету, покровительства сильних світу цього потрібно використовувати дуже розумно для просування вгору.

РИБИ
Робота і здоров'я – одне ціле. Сторони однієї медалі. Уникайте перенавантажень, вчасно відпочивайте, чужий плуг загрожує хворобами. Головне гармонізувати себе на внутрішньому плані, тоді все зайве і шкідливе розтане, як ранковий туман. Зараз ви обласкані удачею, проте життєве судно рухається кармою фарватеру, коли жодних вольових кроків робити не можна. Пізно. Увага тим, хто хоче змінити роботу. Розчищайте авгієві стайні минулого року, використовуючи потужний власний енергопотенціал. Займайтеся меценатством, творіть добро від чистого серця. Остерігайтеся малознайомих осіб, не слухайте того, що вам вкладають у вуха, нікого не судіть. Змінити чуже єство вам не дано. Тільки пристосуватися.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: