Вхiд на сайт
Авторизацiя

Прогноз погоди на понеділок: по всій території України обіцяють сніг

Прогноз погоди на понеділок: по всій території України обіцяють сніг
22 січня в Києві хмарно з проясненнями, місцями невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -6...-8 градусів, вдень -4...-6 градусів.

Про це Українським Новинам повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, сніг, вночі місцями сильний. Вночі та вранці місцями туман, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м / с. Температура повітря вночі -2 ...-7, удень 0 ...-6.

У Карпатах сніг, вночі місцями сильний, температура вночі -2...-7, вдень -3...-8.

У Моршині сніг, вночі місцями сильний, температура вночі -2...-4, вдень -1...-3.

У Трускавці сніг, вночі місцями сильний, температура вночі -2...-4, вдень -1...-3.

У Сваляві сніг, вночі місцями сильний, температура вночі -2...-4, вдень 0...+2.

На півночі України хмарно з проясненнями, місцями невеликий сніг, у Чернігівській і Сумській областях вдень без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі -6...-12, вдень -2...-8, у Сумській області вночі -10...-15, вдень -4...-9.

У центрі України хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень невеликий сніг, у Дніпропетровській області сильний сніг. Вночі та вранці місцями туман, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с, у Дніпропетровській області пориви 15-20 м/с. Температура вночі -4...-12, у Черкаській області до -15, вдень -1...-8.

На сході України хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень сильний сніг, у Донецькій області сильний мокрий сніг. Вночі та вранці місцями туман, на дорогах ожеледиця, вдень заметіль. Вітер північно-східний, 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/с. Температура вночі -6 ...-12, вдень -0...-6, в Харківській області вночі -10...-15, вдень -4...-9.

На півдні України хмарно, сильний сніг з дощем. На дорогах ожеледиця, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, хуртовина. Вітер північно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 17-22 м/с. Температура повітря вночі -1...-7, удень 0...-5.

У Криму хмарно, сильний сніг з дощем. На дорогах ожеледиця, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, хуртовина. Вітер північно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 17-22 м/с. Температура вночі -2...+3, вдень +1...+6.

У Ялті сильний дощ. Температура вночі +3...+5 , вдень +6...+8 градусів.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: