Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні залишаються знеструмленими через негоду 294 населені пункти

В Україні залишаються знеструмленими через негоду 294 населені пункти
Станом на 7:00 неділі без світла в Україні залишаються 294 населені пункти. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України, передає УНН.

“Залишаються знеструмленими 294 населені пункти у 5 областях (Одеська — 197, Чернігівська — 65, Дніпропетровська — 21, Кіровоградська — 9, Черкаська — 2)”, — йдеться у повідомленні.

У місті Вилково Одеській області продовжуються відновлювальні роботи, для енергозабезпечення насосної станції та лікарні міста залучені дві пересувні електростанції ДСНС.

Станом на ранок неділі невеликий сніг спостерігається у Полтавській та Харківській областях, невеликий сніг з дощем у Дніпропетровській, Херсонській та Запорізькій областях, невеликий дощ у Луганській області.

Рух транспорту на ділянках автодороги М-05 Київ — Одеса на території Черкаської та Кіровоградської областей забезпечено в обох напрямках, на підйомах рух уповільнений через ожеледицю.

Зазначається, що рятувальники 20 січня відбуксирували 928 од. автотранспортних засобів та надали допомогу 1 тис. 242 громадянам.

Як повідомляв УНН, станом на вечір суботи знеструмленими залишались 322 населених пункти.

Джерело: УНН


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: