Вхiд на сайт
Авторизацiя

Не вистачало для щастя: хустські поліцейські оперативно затримали крадія

Поліцейські Хустського відділу поліції затримали чоловіка, який викрав з вітрини місцевого магазину вартісний мобільний телефон та намагався викрасти другий телефон. За фактом крадіжки в поліції розпочали слідство
Не вистачало для щастя: хустські поліцейські оперативно затримали крадія

Вчора, 19 січня, з повідомлення про крадіжку до хустських правоохоронців звернувся керуючий місцевого магазину з продажу мобільних телефонів. Заявник повідомив, що з вітрини закладу зник мобільний телефон вартість, якого 4700 гривень.


Спільними зусиллями працівників кримінальної поліції та групи реагування патрульної поліції особу крадія встановили оперативно. Ним виявився раніше судимий 45-річний місцевий житель. Як з‘ясували правоохоронці, чоловік зайшов до магазину, звідки, з вітрини, викрав мобільний телефон, який в подальшому дав потримати своєму товаришу. Однак, той зник разом з гаджетом.

Тоді чоловік знов пішов до магазину і спробував викрасти інший мобільний, проте цього разу його зупинив керівник магазину.

За даним фактом в поліції розпочали слідство, правова кваліфікація події - ч.1 ст.185 (Крадіжка) та ч. 2 статті 15 ч. 1 статті 185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування у цій справі триває.



Відділ комунікації

поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: