Вхiд на сайт
Авторизацiя

Визначена найнебезпечніша побутова річ, що викликає рак

Визначена найнебезпечніша побутова річ, що викликає рак
Складено рейтинг найшкідливіших для здоров'я побутових речей

Експерти склали перелік популярних в побуті речей, що сприяють розвитку раку в організмі людини. Перше місце цього рейтингу зайняв кухонний посуд, якою користуються практично в кожному будинку.

Посуд, що містить поліхлорвініл, що додається для забезпечення потужності і стійкості до плям, є головною загрозою для здоров'я, заявили укладачі рейтингу. Канцерогенний поліхлорвініл, за словами фахівців, також може міститися в складі пакетів для піци, в зубній нитці.

На другому місці рейтингу – посуд і харчові контейнери із пластику. На думку вчених, при довгому зберіганні їжі в пластикових ємностях вона може почати вбирати хімічно шкідливі для організму речовинами. Наприклад, один з найнебезпечніших компонентів пластика, бісфенол А, впливає на утворення пухлин.

На третє місце дослідники помістили використовувані людьми підсолоджувачі, включаючи сахарин та сорбет. На четверте – освіжувачі повітря, чиї хімічні речовини також підвищують ризик захворіти на рак.

П'яте місце шокуючого рейтингу зайняли миючі засоби. У них, згідно з даними численних досліджень, присутні кислоти, які завдають шкоди очам, шкірі і внутрішнім органам.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: