Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатська поліція затримала двох п’яних водіїв, один з яких сам викликав правоохоронців

Закарпатська поліція затримала двох п’яних водіїв, один з яких сам викликав правоохоронців
Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння працівники поліції задокументували за минулу добу в Мукачівському та Перечинському районах.

Сьогодні, близько 5-ї години ранку, в поліцію Перечинського району надійшов виклик із села Дубриничі. Телефонував чоловік, який повідомив про те, що в нього виник конфлікт в одному з місцевих АВС.

Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то з’ясували, що нетверезому заявнику не сподобалася якість обслуговування продавцем, через що він і вирішив викликати поліцію.

Самого чоловіка на місці вже не було, його викликали по телефону. Той приїхав на автомобілі марки «Меrсеdеs Vіtо». Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він також не мав водійського посвідчення – його від нього вилучили працівники поліції місяць тому в Ужгороді за скоєння аналогічного правопорушення.

Від медосвідчення чоловік відмовився, тож працівники поліції в присутності свідків склали на нього відповідний адмінпротокол та відсторонили його від керування.

На автодорозі в селі Страбичово Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції помітили вночі автомобіль марки «Rеnault Меgаne» іноземної реєстрації, який виконував небезпечні маневри під час руху, а водій не був пристебнутий паском безпеки. Машину зупинили, керував нею місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідчення в лікарні у водія виявили 1,62 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Обидва складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: