Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатська поліція затримала двох п’яних водіїв: один з них віз у машині немовля

Закарпатська поліція затримала двох п’яних водіїв: один з них віз у машині немовля
Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння працівники поліції задокументували за минулу добу в місті Берегово та у Виноградівському районі.

У місті Берегово працівники групи реагування патрульної поліції помітили вночі автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому не світила одна фара. Водія зупинили, аби зробити йому зауваження. За кермом автомобіля перебував житель Мукачева, в салоні сиділа жінка з немовлям. Як з’ясувалося, вони саме везли дитину до лікарні, проте водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він також не мав водійського посвідчення. Від медосвідчення чоловік відмовився, тож працівники поліції в присутності свідків склали на нього відповідний адмінпротокол та відсторонили його від керування. Дитину із мамою доправили до лікарні.

Аналогічний випадок зафіксували виноградівські правоохоронці. На автодорозі в селі Букове Виноградівського району працівники групи реагування патрульної поліції помітили вночі автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому не працювала одна передня фара. Машину зупинили, керував нею місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідчення водій відмовився. У присутності свідків на правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Обидва складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: