Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція Ужгородщини затримала чоловіка, який обікрав своїх родичів

Поліція Ужгородщини затримала чоловіка, який обікрав своїх родичів
Правоохоронці Ужгородського районного відділення поліції встановили особу крадія, який у селі Оріховиця викрав у родичів газонокосарку. Досудове розслідування у справі завершено, матеріали кримінального провадження скерували до суду.

На лінію «102» надійшло повідомлення від 79-річної мешканки с. Оріховиця Ужгородського району про крадіжку сільськогосподарських інструментів.

На місці події правоохоронці слідчо-оперативної групи з'ясували, що невідомий проник до господарського приміщення приватного будинку, звідки викрав газонокосарку. Правоохоронці кримінальної поліції відділення встановили особу крадія. Ним виявився 38-річний онук заявниці.

За фактом кримінального правопорушення слідчий Ужгородського відділення поліції провів досудове розслідування за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена повторно). Речовий доказ – крадене майно, правоохоронці вилучили та повернули власниці. Зараз справу направлено до суду для обрання міри покарання підозрюваному.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: