Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді побили та пограбували журналіста: подробиці від патрульних

В Ужгороді побили та пограбували журналіста: подробиці від патрульних
Учора, біля 19:30, ужгородські патрульні отримали повідомлення про пограбування на площі Поштовій в Ужгороді. На місці пригоди заявник розповів, що він журналіст й з ним трапилася прикра пригода - невідомий вдарив його по голові, відібрав гаманець та зник з місця події.

Разом із постраждалим патрульні вирушили на пошуки ймовірного правопорушника й останнього вдалося знайти неподалік від місця події.

Згідно зі статтею 34 ЗУ «Про Національну поліцію» патрульні провели поверхневу перевірку у ході якої у чоловіка знайшли гаманець заявника.

Інший напад на працівника мас-медіа також трапився учора поблизу Поштової біля 22:30 – група невідомих нанесла тілесні ушкодження хлопцеві та дівчині й покинула місце події. Патрульні відразу виїхали на виклик та доставили заявника в Ужгородський відділок поліції для з’ясування подальших обставин.

У обидвох випадках справами займатимуться слідчі, повідомляє патрульна поліція в Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: