Вхiд на сайт
Авторизацiя

Побили і пограбували: на Закарпатті четверо хлопців скоїли зухвалий злочин (ФОТО)

Побили і пограбували: на Закарпатті четверо хлопців скоїли зухвалий злочин (ФОТО)
Працівники Виноградівського відділення поліції обгрунтовано підозрюють чотирьох юнаків, троє з яких неповнолітні, у відкритому викраденні особистих речей у 27-річного місцевого мешканця. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу

Вчора, 16 січня, на службу «102» надійшло повідомлення від 27-річного мешканця м.Виноградів про те, що на нього у будинку знайомого напали невідомі і пограбували.

На місце події одразу прибули поліцейські слідчо-оперативної групи. Правоохоронці встановили, що четверо юнаків увірвались до приватного будинку по вул.Станційній у м.Виноградові, побили і відкрито викрали у заявника куртку, мобільний телефон марки «Nokia» та гроші.

Поліцейські кримінального блоку встановили, що до вчинення цього кримінального правопорушення причетні четверо юнаків, які того дня вже вчинили грабіж по вул.Карпатській. Це двоє мешканців смт.Перечин та двоє виноградівців. Лише один із нападників – повнолітній, інші, віком 16 та 17 років.

Усі четверо хлопців уже потрапляли у поле зору поліцейських. Крадений мобільний телефон та куртку у них вилучили, а гроші юнаки вже встигли витратити.

За фактом грабежу слідчий Виноградівського відділення поліції відкрив кримінальне провадження за част.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб). Триває досудове розслідування. Та вирішується питання щодо обрання підозрюваним міри запобіжного заходу, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Побили і пограбували: на Закарпатті четверо хлопців скоїли зухвалий злочин (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: