Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті копи виявили водія на авто з підробленими номерами та техпаспортом (ФОТО)

На Закарпатті копи виявили водія на авто з підробленими номерами та техпаспортом (ФОТО)
Поліцейські Мукачівського відділу у водія легковика, який зупинили за порушення правил дорожнього руху у селі Ракошино Мукачіського району, виявили явні ознаки підробки техпаспорту та номеру кузова. Авто вилучено, за даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Днями у селі Ракошино поліцейські сектору превенції Мукачівського відділу виявили автомобіль марки «Skoda Octavia» з повторно набитим номером кузова кустарним способом. А під час перевірки документів 36-річний водій, мешканець обласного центру, надав правоохоронцям свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, тобто техпаспорт на машину, з явними ознаками фальсифікації. Як пояснив порушник, автомобіль він придбав у такому стані і з таким документом.

Чоловіка і його транспортний засіб доставили до відділення поліції для проведення перевірки. Призначено низку експертиз.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 290 (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) Кримінального кодексу України. У справі триває досудове розслідування, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Закарпатті копи виявили водія на авто з підробленими номерами та техпаспортом (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: