Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Мукачівщині полісмени виявили п'яного водія мотоблоку

На Мукачівщині полісмени виявили п'яного водія мотоблоку
Житель села Домбоки Мукачівського району керував у стані алкогольного сп’яніння мотоблоком. Поліція склала на правопорушника відповідний адмінпротокол.

Учора, 15 січня, працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського району помітили на автодорозі між селами Домбоки-Великі Лучки чоловіка, який керував мотоблоком. Водій виконував незрозумілі маневри, тож правоохоронці його зупинили.

За кермом перебував житель села Домбоки в стані алкогольного сп’яніння. Чоловік зізнався, що він вживав алкогольні напої, але від проходження медосвідування на стан сп’яніння відмовився.

На правопорушника склали адмінпротокол за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка перебуває в стані алкогольного сп’яніння) і відсторонили його від керування, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: