Вхiд на сайт
Авторизацiя

Сніг і лютий мороз: українців чекає «рекордний» мінус

Сніг і лютий мороз: українців чекає «рекордний» мінус
У понеділок, 15 січня, на українців чекає морозна погода з невеликим снігом. Про це повідомляє український Гідрометцентр.

Так, західні регіони країни вночі чекає до -15 нижче нуля. При цьому вдень температура підніметься до -8 за Цельсієм. Звертаємо увагу, що «плюс» очікується лише на Закарпатті – там температура повітря прогріється до +2 градусів.

У той же час жителів Карпат чекає ще більший мороз – нічна температура впаде до -16, а вдень варто готуватися до -9 за Цельсієм.

Північні області України накриє точкова ожеледиця. Не дивлячись на відносно невелику температуру – від -8 до -2, швидкість вітру складе 5-10 метрів за секунду. Вночі варто готуватися до -9 і навіть -14 за Цельсієм.

На сході України завтра пройде невеликий сніг. Також на дорогах з’явитися ожеледиця. Вночі температура повітря буде на рівні від -15 до -9, а вдень – від -8 до -2 за Цельсієм.

Жителів Криму також чекає сніг і ожеледиця. Однак, на відміну від інших регіонів, там очікуються сильні пориви вітру. Так, північно-східний вітер зі швидкістю 5-10 метрів за секунду буде поєднуватися з денною температурою від -5 до 0 за Цельсієм. Вночі кримчан чекає мороз від -8 до -2 нижче нуля.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: