Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція Закарпаття за добу розкрила дванадцять крадіжок

Працівники поліції краю за добу встановили обставини та затримали осіб, які підозрюються у вчиненні дванадцяти кримінальних правопорушень майнового характеру. За всіма фактами тривають розслідування.
Поліція Закарпаття за добу розкрила дванадцять крадіжок

Вчора, 12 січня, поліцейські області затримали підозрюваних у крадіжках грошей, електроінструментів, парфумів, кабелю та позолоченого посуду з церкви у м.Свалява.

Чотири крадіжки за минулу добу розкрили поліцейські Ужгородського відділу. Підозрюваних у крадіжці 2 тисяч гривень у 32-літнього мешканця обласного центру дільничні офіцери поліції спільно з патрульними та працівниками Національної гвардії затримали «по гарячим слідам». Як з’ясували поліцейські, двоє сестер, віком 15 та 21 роки, у крамниці на проспекті Свободи з кишені куртки викрали гроші. За годину підозрюваних у крадіжці, мешканців смт.Середнє Ужгородського району, було затримано, а речовий доказ – гроші, поліцейські вилучили.
За крадіжку грошей працівники кримінальної поліції Ужгорода затримали 23-річну жінку та 50-річного вже судимого мешканців обласного центру.
Дільничні офіцери Ужгородського відділу встановили і затримали підозрюваних у крадіжці парфумів із магазину - 21-літню ужгородку та 23-річного мешканця Великоребезнянського району. Злочин, вчинений молодими людьми, зафіксували камери відеоспостереження.
Відомості про всі крадіжки внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України. У справах триває розслідування.
Поліцейські Ужгородського районного відділення поліції встановили особу чоловіка, який з дачного будинку у с.Оноківці, пошкодивши вхідні двері, викрав електроінструменти. Слідчий повідомив про підозру 35-річному мешканцю цього ж населеного пункту за ознаками ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням).
Працівники групи реагування патрульної поліції Свалявського відділення затримали трьох мешканців обласного центру, які в складі організованої злочинної групи, вчиняли крадіжки з церков на території Закарпатської області. Усім трьом підозрюваним, віком 34, 37 та 38 років, Ужгородський міськрайонний суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.
Крадіжку грошей, вчинену днями, розкрили поліцейські Великоберезнянщини. Як з`ясували поліцейські, 14-річний учень 9 класу зайшов до своїх родичів в гості. Скориставшись відсутністю дорослих, з гаманця своєї тітки викрав 7200 гривень.
За фактом крадіжки поліція розпочала розслідування за ч.1. ст.185 Кримінального кодексу України. Неповнолітньому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.
Поліцейські Іршавського відділення поліції розслідують два факти крадіжок кабелю з території цегельного заводу у селі Великий Раковець. В ході розслідування правоохоронці встановили, що вже судимий 64-річний чоловік двічі таємно проникав на територію підприємства, звідки викрадав кабель.
За обома фактами таємного викрадення чужого майна, а це ч.2 ст.185 ККУ (Крадіжка, вчинена повторно) чоловікові повідомили про підозру. У справі триває розслідування.
Підозрюваного у крадіжці грошей з автомобіля мешканця селища Королево Виноградівського району затримали поліцейські Виноградова. 16 – річний хлопець через незачинені двері автомобіля із заднього сидіння машини викрав гаманець з грошима у сумі 6800 грн. За фактом крадіжки слідчі розпочали розслідування. Вже судимомухлопцю оголосили про підозру за оознаками ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена повторно).
Оперативно розкрили крадіжку електроінструментів і поліцейські Мукачівщини. Працівнкии групи реагування патрульної поліції затримали 42-річного мешканця селища Чинадієва, який з гаражного приміщення викрав електродриль та електрофуганок. Речові докази поліція у мукачівця вилучила, розпочала слідство за ознакамии ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: