Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мукачівські полісмени розшукали підозрюваного у розбійному нападі

Мукачівські полісмени розшукали підозрюваного у розбійному нападі
Працівники кримінальної поліції встановили місцезнаходження 42-річного мукачівця, який розшукувався місцевим судом. Чоловіка підозрюють у вчиненні розбійного нападу на 19-річну мукачівку.

На вулиці Академіка Павлова в м.Мукачеві на дівчину напав невідомий, побив її і викрав сумку з особистими речами. За фактом поліцейські Мукачівського розпочали розслідування. В результаті розбійного нападу потерпіла дівчина була госпіталізована до районної лікарні з численними травмами.

Нападника, який вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності, працівники карного розшуку Мукачівського відділу поліції знайшли одразу, а справу, після проведення досудового слідства, передали до суду.

Проте раніше судимий мукачівець, намагаючись уникнути відповідальності, переховувався від судового розгляду кримінального правопорушення, яке кваліфіковане за ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України (Розбій, вчинений повторно).

Зараз підозрюваного поліція затримала та згідно з рішенням Мукачівського міськрайонного суду взяла під варту.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: