Вхiд на сайт
Авторизацiя

Підвищують тиск: названі найнебезпечніші продукти для здоров'я серця

Підвищують тиск: названі найнебезпечніші продукти для здоров'я серця
Медики попередили всіх, хто хоче зберегти своє серце здоровим на довгі роки

Правильне харчування, фізична активність, відмова від шкідливих звичок – це прерогатива сучасного суспільства. Але, як стверджують вчені, навіть цілком корисною їжею можна нашкодити своєму серцю, а також судинній системі. Тому дуже важливо знати і розуміти, яких продуктів взагалі не повинно бути у вашому раціоні харчування, а кількість яких просто слід скоротити, щоб перестати шкодити власному здоров'ю.

Ці продукти лікарі називають найшкідливішими для серця:

- червона і будь-яка інша солона риб'яча ікра;
- пиво і шампанське;
- ковбасні вироби, особливо копчені;
- паштети в жерстяних банках;
- торти і тістечка;
- здобна випічка;
- тверді сири з високим відсотком жиру.

Всі ці продукти шкідливі не тільки для серця і судин, але і для здоров'я всього організму в цілому, тому що містять "приховані жири", багато солі, цукру, вуглекислий газ, підсилювачі смаку, консерванти та інші інгредієнти, які забруднюють собою артерії і сприяють їх звуження, а перше, що відбувається в такому випадку – підвищення кров'яного тиску.

Як відомо, стійка гіпертонічна хвороба рано чи пізно призводить до інших проблем з серцем і судинами. Багато людей навіть не підозрюють, харчуючись "забороненими" для серця продуктами, що у них розвивається гіпертонія і потрапляють до лікарні з несподіваними серцевими нападами, де дізнаються, в чому криється першопричина цього.

Прислухайтеся до рекомендацій кардіологів для свого ж блага, звісно ж, якщо хочете прожити довге, щасливе і здорове життя, не споживаючи щодня упаковки лікарських препаратів і не страждаючи від хворобливих відчуттів то в серці, то в печінці, то в ще якомусь органі.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: