Вхiд на сайт
Авторизацiя

ЄС не дасть Україні €600 мільйонів через невиконання 4 зобов'язань з 21

ЄС не дасть Україні €600 мільйонів через невиконання 4 зобов'язань з 21
Європейський Союз проводить оцінку можливості надання Україні нової макрофінансової допомоги. Про це заявив в ефірі "Українського радіо" глава представництва Європейського Союзу в Україні Хью Мінгареллі.

"У листопаді під час Саміту Східного партнерства Президент Порошенко особисто звернувся до Президента Європейської комісії Жан-Клода Юнкера з питанням, чи можливе надання Євросоюзом нової макрофінансової допомоги Україні. І пан Юнкер сказав своїм службам, щоб ті провели оцінку обсягу допомоги, яка необхідна Україні з тим, щоб оцінити можливість надання такої нової макрофінансової допомоги", - повідомив він.

За його словами, Єврокомісія "зараз не може виділити транш макрофінансової допомоги ЄС в 600 мільйонів євро через невиконання Україною 4 з 21 умови надання такої допомоги.

Як повідомляли Українські Новини, Національний банк розраховує, що в 2018 році Україна зможе залучити ще 3,5 млрд доларів від МВФ.

Національний банк вважає, що Україна повинна розпочати переговори з Міжнародним валютним фондом щодо нової програми до завершення діючої.

НБУ очікує наступний транш від МВФ через півроку, а місію в кінці січня.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: