Вхiд на сайт
Авторизацiя

Сумні новини з АТО: загинуло троє бійців ЗСУ, є поранені

Сумні новини з АТО: загинуло троє бійців ЗСУ, є поранені
За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції загинуло троє військовослужбовців Збройних сил України, ще троє отримали поранення, один - бойову травму. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Загалом минулої доби зафіксовано 7 обстрілів сил АТО з боку бойовиків. У одному випадку українські військові відповіли агресору.

"На жаль, серед наших військовослужбовців знову є втрати. Під час виконання бойових завдань загинули троє українських воїнів, ще троє зазнали поранень, а один – отримав бойову травму", - повідомляють у прес-центрі.

Читайте також:
На Різдво у зоні АТО загинув молодий закарпатець

Зазначається, що на Луганському напрямку, бойовиками були обстріляні з мінометів різних калібрів укріплення Збройних Сил України поблизу Троїцького.

"Особливу вогневу активність противник також виявляв у районі Світлодарської дуги. Зокрема, на підступах до Луганського агресор неодноразово, як удень так і ввечері, вів вогонь зі 120-ти і 82-мм мінометів і великокаліберних кулеметів", - йдеться у заяві штабу АТО.

Також там додають, що довкола Новолуганського півтори години ворог обстрілював позиції ЗСУ з гранатометів, кулеметів та мінометів різних калібрів. Оскільки ці обстріли мали прицільний характер та несли безпосередню загрозу життю і здоров’ю українських воїнів, вони були вимушені відповісти бойовикам.

На Донецькому напрямку окупанти порушував домовленості про припинення вогню з автоматичних станкових гранатометів біля Верхньоторецького та шахти Бутівка.

Раніше повідомлялося, що 9 січня з початку "різдвяного перемир'я" ЗСУ вперше відкрили вогонь.

Як відомо, Тристороння контактна група у Мінську домовилась про так зване "різдвяне перемир'я" і припинити вогонь з півночі 23 грудня.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: