Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді раніше судимі злочинці знову взялися за старе

В Ужгороді раніше судимі злочинці знову взялися за старе
Працівники відділу кримінальної поліції Ужгорода розшукали чоловіків, які проникли в чуже приміщення і викрали інструменти. За фактом розпочато кримінальне провадження

Днями до поліцейських звернулася 59-річна ужгородка. Жінка помітила, що з надвірної споруди її будинку по вулиці Бачинського хтось викрав 40 кг мідного кабелю та шліфувальну машинку. Сума збитку склала 10 тисяч гривень.

Вже за кілька днів працівники відділу кримінальної поліції Ужгорода встановили особи підозрюваних і затримали двох місцевих мешканців. Поліція перевіряє раніше судимих за крадіжки чоловіків, 30-ти та 60-ти років, на причетність до інших, аналогічних злочинів.

За фактом слідчі Ужгородського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Міра покарання за скоєння цього злочину передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

В Ужгороді раніше судимі злочинці знову взялися за старе



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: