Вхiд на сайт
Авторизацiя

Магнітні бурі в січні: коли будуть і як від них рятуватися

Магнітні бурі в січні: коли будуть і як від них рятуватися
Готуйтеся: названо день, коли сильно болітиме голова. Синоптики відзначають, що активність Сонця знижується і магнітосфера, відповідно, поступово приходить в норму

Проте на цьому тижні магнітні бурі будуть відбуватися відбуватися, переважно в нічний час доби.

Так, 10, 12, 13 і 16 січня метеорологи констатують, що магнітні бурі не потурбують.

В той час, як 11, 14 і 15 січня протягом дня очікуються лише невеликі обурення геомагнітного поля.

Нагадаємо, людям, які є метеозалежними, за деякий час до магнітної бурі слід утриматися від гострої і важкої їжі і міцних напоїв: кави і чаю, алкоголю, інших енергетиків, часнику, цибулі, перцю та інших спецій, тваринних жирів і копченостей.

Такі рекомендації пояснюють тим, що в період посиленої геомагнітної активності в кровоносній системі людини значно сповільнюється капілярний кровообіг, утворюються згустки кровоносних тілець, густіє кров, виникає кисневе голодування органів і тканин. Від цього найбільше страждають нервові клітини і мозок.

Метеочутливим людям в період магнітних бур слід дотримуватися всіх рекомендацій лікаря. Якщо є хронічні захворювання, потрібно завжди при собі носити медикаменти. Під час різкого погіршення самопочуття потрібно обов’язково звернутися за допомогою до медиків і ні в якому разі не займатися самолікуванням.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: