Вхiд на сайт
Авторизацiя

Пам'ять про Шона: в Ужгороді хочуть відкрити музей екс-зятю Юлії Тимошенко

Яскраве і коротке життя. Причиною смерті колишнього зятя Юлії Тимошенко, байкера Шона Кара стала хвора печінка.
Пам'ять про Шона: в Ужгороді хочуть відкрити музей екс-зятю Юлії Тимошенко

Відомий рокер Шон Карр, який свого часу був чоловіком доньки лідерки "Батьківщини Юлії Тимошенко – Євгенії, упродовж тривалого часу мав серйозні проблеми зі здоров'ям. Кремують музиканта у чеській Празі, а поховають – в його рідній Великій Британії.
Найближчі друзі байкера в Ужгороді його не забувають і хочуть відкрити музей.
У лави байкерського клубу "Падонки" його посвятили в Ужгороді понад 10 років тому, але британець мріяв повернутися до своїх. Хату в Ужгороді Шон Кар купив за півроку до смерті, тепер тут зроблять музей його пам'яті.
"Якщо будинок продати то через 2-3 роки про нього всі забудуть, а так буде місце куди зможуть приїхати байкери, рокери, музиканти - посидіти. згадати якою він був людиною за своє коротке життя" - каже лідер байкерського клубу "Падонки" в Ужгороді Олександр Суханов.
Шону Кару було 49 років.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: