Вхiд на сайт
Авторизацiя

Неповнолітня закарпатка обікрала жінку у Львові

Неповнолітня закарпатка обікрала жінку у Львові
Із заявою про крадіжку до Залізничного відділу поліції вчора, 8-го січня, звернулась 29-річна мешканка Новояворівська. Жінка повідомила, що поблизу Головного залізничного вокзалу у Львові з її рюкзака було викрадено гаманець з грошима у сумі сто доларів США та банківськими картками.

Як інформує відділ комунікації поліції Львівської області, правоохоронці з’ясували, що до скоєння крадіжки причетна 15-річна мешканка міста Берегово Закарпатської області. У неї вилучили речові докази (викрадений гаманець).

Наразі правоохоронці встановлюють причетність зловмисниці до скоєння інших злочинів, вирішується питання правової кваліфікації правопорушення відповідно до норм Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Львівської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Галичанин 9 січня 2018 15:23
Не нравится 0 Нравится
Чому не написати просто - циганка і не кидати тінь на нормальних жителів Закарпаття?
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: